Van der Mark Tegelwerken

 

 

 

Home     Ons werk     Producten     Het bedrijf     Projecten     Links     Contact

 

 

 

 

Mozaiek realisatie

 

             Van der Mark Tegelwerken is opgericht in 1995 .

                 

Met ruim 25 jaar persoonlijke ervaring en 50 jaar ervaring in de vaderlijke geledere ,is 

het bedrijf deskundigheid op het gebied van alle soorten tegelwerk .

 

groot formaat - glasmozaiek - natuursteen - castello - kerlite

 

 Binnen het bedrijf worden zowel de traditionele als de hedendaagse technieken beheerst

voor het aanbrengen van tegelwerk .

 

dekvloeren - zetwerken - water afdichting - epoxy

 

Van der Mark Tegelwerken verricht werkzaamheden voor zowel aannemers als particulieren .

Het bedrijf richt zich in mindere mate op de grote projectmatige werkzaamheden ,omdat we

van mening zijn dat dit de passie voor het vak en de betrokkenheid bij het werk ontneemt .

 

vloeren - badkamers - zwembaden - keukens - winkelruimtes - terrassen

De groei van het bedrijf is gerealiseerd met het in dienst staan van de opdrachtgever .

Door een nauwe samenwerking met een selecte groep zelfstandige tegelzetters is het bedrijf tevens in staat 

om flexibel en adequaat te reageren op het werkaanbod .           -

 

Bedrijfs geschiedenis                                                                    

 

 

 

 

 

 

Van der Mark Tegelwerken   Langetaam 20 , 3155 TG  Maasland    Tel : 0653 - 491266   Mail : info@vdmt.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antico , Antico by nature , Ardex , ardal , Eurocol , eurokol , schonox , schoenox , schonoks , holcim , metzger , weber , schluter , schlutter , omnicol , omnikol , kiesel , mapei , lithofin , lithovin , moller chemie , möller-chemie , muller chemi . enci , knauf ,

 

Producten eurocol :

wandlijmen / wandlijm wand lijm : 681 marmercol , 682 majolicol , 688 supercol , 688 elastifix , 690 tegelpasta , 701 epoxylijm , 2000 bouwpasta  .

vloer lijm / poeder lijmen : 036 supercontact Universele hechtmortel. Cementpap voor het in de specie leggen van (grootformaat) vloertegels , 691 tegellijm Poedertegelijm voor wand- en vloertegels op vormvaste ondergronden. Voor het verlijmen van wand- en vloertegels, mozaïek en vlakke natuursteen op constructief vormvaste ondergronden. , 704 flextern Waterdichte en vorstongevoelige poedertegellijm voor vloeren. Voor het verlijmen van vloertegels op buitenvloeren zoals terassen en balkons. , 705 speciaallijm Waterdichte en flexibele poedertegellijm voor wand- en vloertegels op vrijwel alle ondergronden. Zeer geschikt voor gebruik in 'natte' ruimten. , 708 super , 710 multi quick Snelafbindende en flexibele vloeibedlijm voor vloertegels. Voor het verlijmen van alle soorten vloertegels op vrijwel alle vloeren , 711 uniflex Witte, waterdichte en flexibele poedertegellijm voor wand- en vloertegels. Geschikt voor wit en lichtgekleurd marmer, natuursteen en glasmozaïek op vrijwel alle ondergronden , 720 unicol , 725 alphycol Gipsgebonden poedertegellijm voor anhydriet. Voor het rechtstreeks verlijmen van vloertegels op anhydriet gebonden dekvloeren , 747 eurolight Hoogwaardige, flexibele lichtgewicht poedertegellijm met een zeer gunstig verbuirk voor wand- en vloertegels op vrijwel alle ondergronden , 795 uni quick Snelafbindende poedertegellijm. Watervast en vorstbestendig. Universele en snelafbindende lijm voor het verlijmen van tegelwerk, mozaïek en donkergekleurd natuursteen op vloeren. .

Voeg , voegsel , voegproducten ,wandvoeg , vloervoeg : 692 voegenbreed , 698 tegelvoeg Voor het voegen van mozaïek, keramische wand -en vloertegels op alle contructief starre ondergronden.  , 702 multi-epoxy , 703 voegepoxy 2-componenten voegmateriaal op basis van epoxy voor het zuur-, hittebestendig en waterdicht afvoegen van keramische vloer- en wandtegels. 
 
, 706 speciaalvoeg WD Waterdicht, universeel en enigszins flexibel voegmateriaal voor keramische tegels , 707 , 714 vloervoeg snel Voor het enigszins flexibel afvoegen van keramisch vloertegelwerk evenals natuursteen op vrijwl alle ondergronden. , 716 eurodur HP Cementgebonden voegmateriaal met hoge drukvastheid en verhoogde chemische resistentie , 717 Eurofine WD Waterdicht en enigszins flexibel voegmateriaal met een fijne structuur voor het afvoegen van keramische wand- en vloertegels op vrijwel alle ondergronden.

Voorstrijk middelen / impregneer , voorbehandeling : 021 euroblock reno , 044 europrimer
Universeel voorstrijkmiddel voor het verbeteren van de hechting van egalisatiemiddelen en poedertegellijmen op alle steenachtige ondervloeren. 051 quartz Vochtbestendig voorstrijkmiddel voor gesloten ondergronden , 099 dispersieprimer Impregnerend voorstrijkmiddel voor wanden en vloeren

Afdichtingsmiddelen / afdichting : 055 eurodicht , 063 euroband , 685 eurocoat Flexibele en waterdichte afdichtpasta. Voor het afdichten van horizontale en verticale hoekaansluitingen i.c.m. 063 euroband bij tegelwerk in 'natte ruimten' , 730 isoflex

Overige produkten : 014 Euoclean Reinigings en ontvettingsmiddel. Voor het ontvetten van keramische tegels, terrazzo vloeren, betonemaille etc , 400 europower stp , 802 randstrook / randstroken , 820 dim floor , 846 quartzsand , 847 kristalzand

 

Producten schonox :

voorstrijken : schonox kh , schonox shp , eg , gea , ep drain , ngm , hd .

lijmen : SEK , SK , SLK , SK-Rapid W , Q9W Q9 , FB flex FBFlex , HS flex , SFK , CFK , DU , MK , FK-1 , HTL . PTL , TL

Poeder lijmen : TT-flex TT flex rapid , TT dur , TT S8 , rapid W , TT plus

Voegsel :   WD flex SB , SU , FG , UF premium , PDF ,

Egaline : OP , MP flex , FPL plus , PL plus

Kitten , sanitairkit , siliconen kit schimmelwerend , schimmelwerende : ES , MES

Wand egaline , uitvlak mortel stuclaag , stucwerk : FS , TM , BM

Snel estrichen , speciaal estrich : MSE , SEB , SEZ

gietmortel , cement mortel ondersabelingsmortel : Fix , VGM 01

Afdichting : HA , 1KDS 1K DS , 2KDS 2K DS , Fugendichtband , AB , kimband ,

twee 2 componenten , epoxy , hars concentraat : 2K PU KR , CF , Con Boden

 

Producten Schleuter schluter :

Schiene , reno , deco , quadec , rondec , jolly , eck , rema designline , trep , ditra , kerdi , drain , sound , coll , fix , bara , troba , barin , bekotec , rema

Schlüter-RONDEC is een decoratief profiel voor symmetrisch afgeronde buitenhoeken in wandbetegelingen, plinttegels en andere begrenzingen. De tegelkanten worden beschermd tegen mechanische beschadiging. Dankzij het voegribje wordt een vaste voegafstand tot de tegel bepaald.

Schlüter-DESIGNLINE is een sierstrip waarmee u optisch aantrekkel#ke wandbekledingen kunt vervaardigen. De profielserie kan worden gecombineerd met de desbetreffende Schlüter-RONDEC-profielseries voor uitwendige hoeken in wandbekledingen.

Schlüter-RONDEC is een afsluitprofiel voor buitenhoeken in betegelde wandoppervlakken. Het biedt een goede bescherming van de randen. Door zijn vorm creëert het profiel symmetrisch afgeronde buitenhoeken in de tegelbekledingen. Door de voegrib ontstaat tussen het profiel en de tegel een vaste voegruimte. De in verschillende materialen, kleuren en oppervlakte-afwerkingen leverbare profielen maken het mogelijk de buitenste randen van de bekleding inzake kleur af te stemmen op de tint van de tegels en voegen, of decoratieve contrasten aan te brengen.

Schlüter-RONDEC-E, -A geanodiseerd en -PRF kunnen met Schlüter-DESIGNLINE worden gecombineerd tot boorden. Naast het decoratieve effect van de profielen worden de tegels ter hoogte van de randen doeltreffend beschermd tegen beschadiging door mechanische invloeden. Schlüter-RONDEC uit roestvast staal is uitzonderlijk duurzaam en kan ook als afsluiting voor vloeren of als traprand worden ingezet. Met Schlüter-RONDEC kunnen verder ook afsluitingen, hoeken of plintafdekkingen in andere bekledingsmaterialen, zoals tapijt, parket, natuursteen of plamuur op basis van epoxyhars worden aangelegd. Voor een esthetische verbinding van de profielen op binnen- en buitenhoeken zijn voor Schlüter-RONDEC bijpassende vormdelen leverbaar.

Schlüter-JOLLY uit metaal is een decoratief profiel voor uitwendige hoeken in wandbekledingen, plinttegels en andere begrenzingen. De tegelkanten worden beschermd tegen mechanische beschadiging. Dankzij het voegribje wordt een vaste voegafstand tot de tegel bepaald.
Schlüter-RONDEC-DB is een decoratief profiel voor wand- en plintafsluitingen met een geaccentueerde profielronding.

Schlüter-ECK-E is een roestvast stalen hoekprofiel voor uitwendige hoeken in wandbetegeling en en biedt een goede bescherming voor zwaar belastbare kanten. De geperforeerde bevestigingsflensen worden bij het plaatsen van de tegels in de lijmlaag ingebed.
Schlüter-RONDEC-STEP is een kantprofiel voor keukenwerkbladen of legvakken waarop een keramische bekleding komt.

Schlüter-RONDEC-STEP-CT is een kantprofiel voor keukenwerkbladen of legvakken waarop een keramische bekleding komt. In de voorste uitsparing van het profiel kan de bekleding van het werkblad of een ander decoratief materiaal worden aangebracht.

Schlüter-QUADEC is een hoogwaardig afsluitprofiel uit roestvast staal voor uitwendige hoeken in wandbetegeling en biedt een goede randbescherming. Het zichtbare oppervlak van het profiel vormt een rechthoekige buitenhoek voor de tegelbekleding.

Materiaal type :

MC = Messing verchroomd
E = Roestvast staal
EP = Roestvast staal gepolijst
EB = Roestvast staal geborsteld
EV4A = Roestvast staal 1.4404 (V4A)
AE = Alu. bruut mat geanodiseerd
ACG = Alu. chroom glanzend geanod.
ACGB = Alu. chroom geborsteld geanod.
AM = Alu. messingkleurig mat geanod.
AMG = Alu. messing glanzend geanod.
AMGB = Alu. messing geborsteld geanod.
AK = Alu. koperkleurig mat geanod.
AKG = Alu. koper glanzend geanod.
AKGB = Alu. koper geborsteld geanod.
AT = Alu. titanium mat geanod.
ATG = Alu. titanium glanzend geanod.
ATGB = Alu. titanium geborsteld geanod.
AC = Alu. met kleurcoating
PRF = PVC met zichtbaar metaaloppervlak
PRO = PVC gekleurd
PRG = PVC gekleurd

 

Producten Moller chemie :

HMK P03 , P06 , P07 , P09 , P13 , P15 , P19 , P21 , P23 , P24 , P25AD , P25B , P26 , P27 , P28B , P28N , P29 , P30 , R50 , R52 , R54 , R55 , R57 , R59 , R60 , R61 , R63 , R65 , R66F , R66G , R66K R67 , R69 , R71 , R73 , R75 , R77 , R99 , S31 , S32 , S33, S 34 , S35 , S37 , S39 , S40 , S41 , S43 , S45 , Z101 , Z102

 

Produkten lithofin ,reiniging , onderhoud , antislip bescherming , impegneer :

KF cementsluier verwijderaar , Muro Losefix , Lösefix , glastilan , KF onderhoudsproduct , FZ intensiefreiniger , impregnering .

Voor terracotta : oil-ex , oilex , , cotto prewax pre wax , finish cotto easy clean , glansmilk glansmelk glans melk voor patina  , dweilwater

Voor marmer , natuursteen , kalksteen , graniet , leisteen , blauwe hardsteen , bluestone : MN vuiloplosser , buitenhuis reiniger , MN bescherming , MN vlekstop , MN vlekstop W , W plus , protector , kleurverdieper , coating . leisteenolie , glansfilm , beton coating , wash en clean Wash & clean  was clean , wax en clean , MN glans en schoon , politoer , onderhoudscreme , vlekstop eco , ottoseal s70 mat , ottoseal s100 , ottocoll rapid .